Logo Bodegraven-Reeuwijk
Vastgesteld Uitwerkingsplan Weideveld Deelplan 4A, Bodegraven-Reeuwijk

Op 1 oktober 2013 heeft het college van burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk het Uitwerkingsplan Weideveld Deelplan 4A, met digitaal planidentificatienummer NL.IMRO.1901.13WeideveldDP4A-UP80, vastgesteld. Het uitwerkingsplan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van maximaal 17 geschakelde woningen aan de noordzijde van woonveld 4 in de wijk Weideveld te Bodegraven.

Inzage

Het uitwerkingsplan ligt met ingang van donderdag 17 oktober tot en met donderdag 28 november 2013 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl onder > Wonen, leven en werken > Plannen en projecten > Bodegraven > Overige (ruimtelijke) plannen en projecten;

  • op papier en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven.

De bronbestanden van het uitwerkingsplan kunt u inzien via: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Beroep

De beroepstermijn loopt van vrijdag 18 oktober tot en met donderdag 28 november 2013. Tijdens voornoemde termijn kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt over het ontwerpuitwerkingsplan;

  • belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze kenbaar te maken;

  • belanghebbenden, die beroep instellen tegen wijzigingen die het college bij vaststelling van het uitwerkingsplan heeft aangebracht.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Belanghebbenden die beroep hebben ingesteld, kunnen ook verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het uitwerkingsplan niet in werking voordat er op het verzoek is beslist.

Naar boven