Logo Lisse
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning 3e Poellaan 62, Lisse

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse maakt bekend dat zij voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van stallen en silo's aan de 3e Poellaan 62 te Lisse. De gronden ter plaatse van het project zijn kadastraal bekend als Lisse, sectie E, onder nummer 3561 en Sassenheim, sectie A, onder nummers 161 en 162.

Bevoegd gezag

Het project ligt op grondgebied van de gemeente Teylingen en de gemeente Lisse. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse is bevoegd gezag, omdat het project in hoofdzaak wordt uitgevoerd in de gemeente Lisse (artikel 2.4 lid 1 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • 1. bouwen (artikel 2.1 lid 1 onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • 2. afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • 3. veranderen van een inrichting (artikel 2.1 lid 1 onder e Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en andere relevante stukken liggen van 18 oktober tot en met 28 november 2013 voor een ieder ter inzage. Zowel in het gemeentehuis van Lisse (Heereweg 254) als het gemeentehuis van Teylingen (Wilhelminalaan 25 in Sassenheim). U kunt de stukken ook vinden op www.lisse.nl onder Inwoners/Ruimtelijke plannen en op www.teylingen.nl onder Wonen/Bouwen en wonen/(Bestemmings)plannen en projecten in Sassenheim. Verder vindt u ze op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatiecode NL.IMRO.0553.ro3ePoelln62-onx1 (Lisse) en NL.IMRO.1525.OMGVG2013TEY01023-0401 (Teylingen).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gemotiveerd, mondeling maar bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Uw zienswijze moet voldoende gemotiveerd zijn en voorzien van een datum en handtekening. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen.

Zienswijzen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u sturen naar Het college van burgemeester en wethouders van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A.J. Schaap, tel. (0252) 433222.

Wij maken u erop attent dat u alleen beroep kunt indienen tegen de uiteindelijke beschikking als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. Daarnaast moet u belanghebbende zijn.

Lisse, 16 oktober 2013

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven