Logo Ommen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Ommen, woningbouw Ommeresstraat’, Ommen

Vanaf donderdag 17 oktober 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ommen, woningbouw Ommeresstraat’ gedurende 6 weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is woensdag 27 november 2013. Het bestemmingsplan heeft betrekking op twee braakliggende percelen met een totale oppervlakte van circa 1.500 m2 aan de Ommeresstraat, direct ten noorden van de woning gelegen aan de Ommeresstraat 5b, 7731 XD te Ommen. Met het plan wordt de bouw van 5 rijenwoningen ten behoeve van de particuliere huursector planologisch mogelijk gemaakt.

Ten behoeve van het bouwplan voor deze woningen zijn een aantal beeldkwaliteitscriteria opgesteld. Deze beeldkwaliteitscriteria staan beschreven in paragraaf 3.3.5.2 van de plantoelichting. Deze beeldkwaliteitscriteria zullen bij de vaststelling van het bestemmingsplan door de raad afzonderlijk worden vastgesteld als wijziging van de Welstandsnota.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van donderdag 1 7 oktober 2013 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • schriftelijk: via de post en richt uw reactie aan: Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen, of

  • mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0529

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven