Logo Nunspeet
Ontwerpbestemmingsplan Spoorzone, Nunspeet

Met ingang van woensdag 16 oktober 2013 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerp van het bestemmingsplan Spoorzone. Dit is het gebied, gelegen tussen de A28 en de spoorlijn Zwolle-Amersfoort. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl/actueel en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.BP01098-ow01).

Dit bestemmingsplan is een conserverend bestemmingsplan, dat wil zeggen: de bestaande situatie wordt vastgelegd en er worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Inloopavond

Op dinsdag 5 november 2013 wordt van 19.00 tot 20.30 uur een inloopavond georganiseerd. De avond wordt gehouden in Landgoedhotel Vennendal, Vennenpad 5 in Nunspeet Tijdens deze avond kan het bestemmingsplan worden ingezien en zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via doorkiesnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven