Logo Heeze-LeendeHet intrekken van een gehandicaptenparkeerplaats met kenteken op de Corweide nabij huisnummer 6 te Heeze

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEEZE-LEENDE

Overwegingen ten aanzien van het besluit

De gehandicaptenparkeerplaats met kenteken is in juli 1995 aangewezen door de gemeente.

Er is een verzoek ingediend bij de gemeente Heeze-Leende om de gehandicaptenparkeerplaats met kenteken op de Corweide nabij huisnummer 6 op te heffen.

Belanghebbende is overleden.

De betreffende weg is in beheer van de gemeente Heeze-Leende. De politie adviseert positief over dit verkeersbesluit.

BESLUIT

Burgemeester en wethouders besluiten gelet op artikel 18 lid 1d Wegenverkeerswet 1994 en artikel 15 lid 1 Wegenverkeerswet 1994, tot:

  • 1.het intrekken van een gehandicaptenparkeerplaats met kenteken op de Corweide nabij huisnummer 6 te Heeze en de verwijdering van het bord E06 (gehandicaptenparkeerplaats)  van Bijlage 1 van het RVV 1990.

Heeze, 7 oktober 2013

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEEZE-LEENDE,
Namens deze, dhr. J. van der Heijden
Afdelingshoofd VVH en Beleid

Mededelingen

Bezwaarclausule

Ingevolge artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van verzending van deze beschikking bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar.

Na het indienen van een bezwaarschrift kunt u, indien - gelet op de betrokken belangen - onverwijlde spoed dat vereist, een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal het verzoek om voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor de behandeling van een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

Naar boven