Logo Oldambt
Ontwerpbestemmingsplannen ‘Midwolda-Anna Maria Horalaan (woningbouw) en ‘Wellnesscentrum Fontana’, Oldambt

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Anna Maria Horalaan (woningbouw) en het ontwerp bestemmingsplan ‘Wellnesscentrum Fontana’ zijn vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Anna Maria Horalaan (woningbouw)’:

Dit bestemmingsplan geeft een planologisch-juridisch kader voor de bouw van zes half vrijstaande woningen aan de Anna Maria Horalaan te Midwolda. De woningen worden gerealiseerd op een voormalige locatie van de voormalige openbare basisschool ‘De Bouwte’.

Ontwerp bestemmingsplan ‘Wellnesscentrum Fontana’:

Dit bestemmingsplan geeft een planologisch-juridisch kader voor het kuuroord Fontana. Het bestemmingsplan is hoofdzakelijk conserverend van aard. Dat wil zeggen dat de bestaande ruimtelijke en functionele situatie als uitgangspunt dient voor het bestemmingsplan en dat dit bestemmingsplan voornamelijk een revisie en actualisering van het bestemmingsplan behelst. Daarnaast zijn enkele technische aanpassingen in het plan aangebracht.

Deze ontwerp bestemmingsplannen liggen voor een ieder vanaf 17 oktober 2013 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Verder zijn de ontwerp bestemmingsplannen digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl

U kunt de ontwerp bestemmingsplannen raadplegen door bij het tabblad ID de plan code in te vullen. De plan code van het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Anna Maria Horalaan (woningbouw) is: NL.IMRO.1895.10BP0002-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

De plancode van het ontwerp bestemmingsplan ‘Wellnesscentrum Fontana’ is: NL.IMRO.1895.11BP0004-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijke zienswijzen indienen tegen de ontwerp bestemmingsplannen bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk.

Hiervoor kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Zaken, team RO & E, de heer E.A. Abbas via het telefoonnummer (0597) 48 24 10.

Naar boven