Logo Rotterdam
Bekendmaking vastgesteld besluit Hogere waarden bestemmingsplan Laurenskwartier, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam hebben op grond van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vastgesteld inzake het bestemmingsplan Laurenskwartier te Rotterdam.

Het besluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidsbelasting vanwege wegverkeerslawaai en industrielawaai op de gevels van woningen gelegen in locatie 4, 5 en 11 van het bij het hogere waarden besluit behorende akoestisch onderzoek. Het besluit met de daarbij behorende stukken kunt u van 8 februari t/m 22 maart 2013 inzien bij:

  • Stadswinkel Centrum, Stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie). De stadswinkel is telefonisch bereikbaar via 14010.

Op grond van artikel 6:8 lid 4 Awb begint de termijn voor het indienen van een beroepsschrift tegen het besluit hogere waarden de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd en duurt zes weken. Het beroep tegen het besluit moet worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor betaald u griffierecht, voor meer informatie over de tarieven van griffierecht bij de Raad van State wordt u verwezen naar de volgende website: http://www.rechtspraak.nl/Procedures/Tarieven-griffierecht/.

Als u beroep instelt kunt u ook een verzoek doen om een voorlopige voorziening.

Naar boven