Logo Simpelveld
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoeve Overhuizen’, Simpelveld

Burgemeester en wethouders van Simpelveld maken volgens artikel 3.8 Wro het volgende bekend:

Vanaf donderdag 17 oktober 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Hoeve Overhuizen te Bocholtz" ter inzage.

Iedereen kan dit ontwerpbestemmingsplan zes weken lang inzien. Dus tot en met woensdag 27 november 2013. Dit kan op het Gemeentehuis aan de Markt 1, in Simpelveld. De openingstijden zijn:

  • maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12:30 uur

  • woensdagmiddag van 13:30 tot 19:00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om het kantoor van de Rabobank ‘Centraal Zuid-Limburg’ in de voormalige Hoeve Overhuizen te maken.

Het adres is Overhuizerstraat 2-4 te Bocholtz.

Dit is kadastraal bekend als gemeente Simpelveld, sectie C nummers 250 en 268.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Via de gemeentelijke website www.simpelveld.nl kunt u ook een link vinden naar dit ontwerpbestemmingsplan.

Tijdens de zes weken dat u het ontwerpbestemmingsplan kunt inzien, kunt u een reactie hierop geven. Deze reactie heet in juridische termen “zienswijze”.

U kunt deze zienswijze per post sturen gericht aan:

De gemeenteraad,

Postbus 21000,

6369 ZG Simpelveld

U mag ook uw zienswijze mondeling geven. Daarvoor moet u eerst een afspraak maken bij de gemeente: telefoonnummer 14 045.

Informatiebijeenkomst

De Rabobank en de gemeente Simpelveld willen u graag informeren over het ontwerpbestemmingsplan. Daarom wordt een informatiebijeenkomst gehouden op:

Datum: Donderdag 14 november 2013

Tijd: 19.00-20.00 uur

Locatie: Hoeve Overhuizen

Om een indicatie te krijgen hoeveel mensen die avond komen, willen wij u vragen om u vooraf aan te melden bij het Klantcontactcentrum van de gemeente. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 14 045 of per e-mail info@simpelveld.nl.

Naar boven