Logo Utrechtse Heuvelrug
Ontwerpomgevingsvergunning Ted Visserweg 28 te Maarn, Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 11 oktober 2013 gedurende zes weken (tot en met 21 november 2013) de omgevingsvergunning Ted Visserweg 28 te Maarn en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt deze Omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om:

  • een kerkgebouw en bijbehorende aanbouw te renoveren en gedeeltelijk te herbouwen;

  • de gebouwen als kantoor in gebruik te nemen;

  • zeven bomen te kappen op het perceel Ted Visserweg 28 en een belendend perceel, waardoor voldoende parkeerruimte kan worden gerealiseerd ten dienste van de kantoorfunctie.

Voor deze activiteiten wordt geen exploitatieplan vastgesteld, omdat hier geen sprake is van een aangewezen plan in de zin van artikel 6.12 lid 1 Wro, jo. artikel 6.2.1 van het Besluit ruimtelijke ordening.

Hoe kunt u de omgevingsvergunning inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl , via de rubriek ‘Actueel’ onder ‘Ter inzage’ vindt u de digitale koppelingen naar het plan. Een andere mogelijkheid is via http://www.heuvelrug.nl/actueel/ter-inzage_44539/

U kunt het plan ook inzien in de Gemeentewinkel, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn en in de bibliotheek van Maarn tijdens de openingsuren.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling, maar niet per e-mail, indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: “Zienswijze Ted Visserweg 28 te Maarn”.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 7 november 2013 contact op te nemen met de heer Bijl van de afdeling Vastgoed, Grondzaken en Projecten van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, 0343 56 56 00.

Naar boven