Logo Oldenzaal
Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied 2007, 2e partiële herziening, Oldenzaal

Op 28 januari 2013 is het bestemmingsplan Buitengebied 2007, 2e partiële herziening door de gemeenteraad ongewijzigd vastgesteld. Vanaf 6 februari ligt het plan zes weken lang ter inzage. Dit gebeurt op grond van artikel 3:8 van de Wet ruimtelijke ordening. Iedereen kan het plan inzien bij de publieksbalie in het stadhuis.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de kruising Overesweg-Denekamperstraat en op de reclamemast langs de Enschedesestraat ter hoogte van het bedrijventerrein Hanzepoort en de rijksweg A1. Het plan voorziet in het aanbrengen van middengeleiders en een bushalte ter hoogte van de kruising Overesweg-Denekamperstraat en het alsnog opnemen van de juiste locatie van de reclamemast in het bestemmingsplan.

Inzagetermijn

Vanaf 6 februari 2013 kunnen belanghebbenden beroep instellen. Dat kan alleen als zij een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs geen zienswijze kenbaar konden maken. Beroep instellen kan tot en met 19 maart 2013 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Verder kunnen belanghebbenden de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Als dit wordt gevraagd binnen de beroepstermijn van zes weken dan wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort tot er een beslissing is genomen over het verzoek om voorlopige voorziening.

Bestemmingsplan bekijken

Het bestemmingsplan vindt u via www.oldenzaal.nl/bestemmingsplannen. Daarnaast kunt u het plan bekijken via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0173.BP16035-va01.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.oldenzaal.nl/imro2008/NL.IMRO.0173.BP16035-va01 .

Oldenzaal, 5 februari 2013

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal

Naar boven