Logo Breda
Ontwerpbestemmingsplan en milieueffectrapport Park de Bavelse Berg, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Park de Bavelse Berg’ (NL.IMRO.0758BP2013054001-0301 alsmede het milieueffectrapport Park de Bavelse Berg, (inclusief actualisatie en passende beoordeling) ter inzage liggen.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot de aanleg van een evenementenzone met bijbehorende voorzieningen, en een bedrijventerrein en in de ontwikkeling van de voormalige afvalberging Bavel / Dorst.

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door het bedrijventerrein Hoogeind, aan de westzijde door de A27 en aan de zuid- en oostzijde door het buitengebied van Bavel.

Het milieueffectrapport Park de Bavelse Berg, de actualisatie notitie MER en de passende beoordeling liggen eveneens ter inzage. Daarin is alle milieu-informatie, benodigd voor het opstellen van het ontwerpbestemmingsplan, opgenomen.

Ter inzage

Bovengenoemd bestemmingsplan en het milieueffectrapport Park de Bavelse Berg liggen van 7 februari tot en met 20 maart 2013 ter inzage en zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze op zowel het ontwerpbestemmingsplan als het milieueffectrapport naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 9167.

Breda, 6 februari 2013

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester

R.J.P. Meulenbroek, secretaris

Naar boven