Logo Schinnen
Ontwerpbestemmingsplan Breinderveldweg 14 te Schinnen

BEKENDMAKING

Kennisgeving ontwerp-bestemmingsplan Breinderveldweg 14 te Schinnen.

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, alsmede artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 7 februari 2013 gedurende een periode van 6 weken het ontwerp van het bestemmingsplan “Breinderveldweg 14” met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de vestiging van een slachterijbedrijf in de milieucategorie 3, met verkoop ter plaatse, op het perceel gelegen aan de Breinderveldweg 14 te Schinnen.

De stukken liggen ter inzage bij de gemeente Schinnen, balie 4, Scalahof 1 te Schinnen en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur.

De ontwerpbestemmingsplannen met de bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder ten aanzien van deze beide ontwerpbestemmingsplannen schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan het bevoegd gezag. Eventuele zienswijzen dienen gezonden te worden aan de gemeenteraad van Schinnen, Postbus 50, 6365 ZH Schinnen.

Schinnen, 6 februari 2013

Naar boven