Logo Gouda
Ontwerpbestemmingsplan ‘Veegplan’, Gouda

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan “Veegplan” ter inzage gaan leggen.

Het project actualisering en digitalisering van bestemmingsplannen is nagenoeg afgerond. Nu het project bijna is afgerond is geconstateerd dat het wenselijk is voor een aantal locaties een aantal planologisch ondergeschikte zaken aan te passen. Het gaat om zaken als aanpassen van bestemmingen en regels, het wijzigen van begrenzingen op verbeeldingen, het verwerken van gerechtelijke uitspraken, verwerken van raadsbesluiten en de planologische verwerking van verkoop snippergroen. Voorts wordt op een aantal locaties de aanduiding ‘verkooppunt motorbrandstof’ opgenomen om voor een aantal bestaande en toekomstige benzinestations een betere juridische regeling te treffen.

Het ontwerpbestemmingsplan “Veegplan” ligt van 10 oktober 2013 tot en met 20 november voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Het plan heeft als kenmerk NL.IMRO.0513.0001BPVeegplan-OB01. Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan Veegplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer C. Hagen, telefoonnummer 0182-588249 of mail cor.hagen@gouda.nl

Gouda, 9 oktober 2013

Naar boven