Logo Geldrop-Mierlo
Vaststelling bestemmingsplan ‘De Eimer, Neerakker 58, te Mierlo’, Geldrop-Mierlo

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 Wro bekend, dat de gemeenteraad van Geldrop-Mierlo op 30 september 2013 het bestemmingsplan ‘De Eimer, Neerakker 58 te Mierlo’ gewijzigd vastgesteld heeft. Met dit bestemmingsplan beogen wij voor de stichting ORO de bouw van een nieuwe vleugel mogelijk te maken. Deze uitbreiding is met name nodig om te kunnen voldoen aan de huidige eisen van de tijd; zo zullen de bewoners een grotere privéruimte krijgen. Met de uitbreiding zal het aantal bewoners met een aantal van zes toenemen.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn enkele wijzigingen ambtshalve doorgevoerd in de toelichting alsmede in de nummering van de voorschriften van het bestemmingsplan.

Met ingang van donderdag 10 oktober 2013 ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage. U kunt de stukken inzien van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag vanaf 09.00 uur tot 12.30 uur in de Publiekshal van het gemeentehuis, Hofstraat 4 in Geldrop. Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met Rosalie de Bont bereikbaar via 14 040.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl (Plannen en projecten, bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Belanghebbenden die in de ontwerpfase een zienswijze hebben ingediend kunnen binnen zes weken vanaf de dag na die waarop dit besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen. Het beroep kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die afdeling. Ook kan op grond van artikel 6:13 Algemene wet bestuursrecht beroep ingesteld worden door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Als gevolg hiervan kan ook door iedere belanghebbende beroep ingesteld worden tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn doorgevoerd.

Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat tenminste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten (griffierechten) verbonden.

Geldrop-Mierlo, 9 oktober 2013

Burgemeester en Wethouders van Geldrop-Mierlo, De secretaris, J.H.M. van Vlerken

de burgemeester, M.J.D. Donders-de Leest

Naar boven