Logo Olst-Wijhe
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied, Diepenveenseweg 17’, Olst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Olst-Wijhe maken bekend dat vanaf donderdag 10 oktober 2013 tot en met woensdag 20 november 2013 in de informatiehoek van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Wijhe en het Holstohuus in Olst ter inzage ligt het ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ‘Buitengebied, Diepenveenseweg 17’met bijbehorende stukken. Het wijzigingsplan is tevens elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Olst-Wijhe.

Het wijzigingsplan voorziet in een vervolgfunctie van het voormalig agrarische perceel Diepenveenseweg 17 te Olst. De agrarische bestemming wordt met toepassing van de wijzigingsregels van het bestemmingsplan Buitengebied omgezet in een woonbestemming met sociaal-educatieve en recreatieve nevenfuncties. Op het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Gedurende de genoemde termijn kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van

State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen;

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven