Logo Olst-Wijhe
Ontwerpbestemmingsplan ‘Olst, Koningin Wilhelminastraat 1’, Olst-Wijhe

Het ontwerpbestemmingsplan "Olst, Koningin Wilhelminastraat 1" voorziet in de herontwikkeling van de locatie Koningin Wilhelminastraat 1 in Olst. Het bestemmingsplan regelt de planologische inpassing van 15 huurappartementen met inpandige berging op de voormalige locatie van het gemeentekantoor in Olst.Het plangebied is gelegen tussen de Wilhelminastraat aan de westzijde en de K. van Limburg Stirumstraat aan de oostzuide, kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie B, nummers 5384 en 5385 (gedeeltelijk).

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 10 oktober 2013 tot en met 20 november 2013 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2013003014-0201 is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/ .

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. U dient te vermelden op welke onderdelen van het ontwerp plan de zienswijze betrekking heeft. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Raadhuisplein 1, Wijhe), telefonisch te bereiken via ons klantcontactcentrum: telefoonnummer 14 0570.

Naar boven