Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijfslocatie Bosscheweg, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend dat zij heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Bedrijfslocatie Bosscheweg (NL.IMRO.0797.BedrijfslocatieBos-ON01).

Het plangebied is gelegen aan de Bosscheweg 67 te Drunen. Het plan geeft een herbestemming aan deze bedrijfslocatie. Deze heeft tot gevolg dat de bedrijfscategorieën 2, en voor een deel van het terrein 3.1, op deze locatie gevestigd kunnen worden. Het zuidelijk deel van de locatie wordt bestemd tot ‘Natuur’.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 10 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u bij uw schriftelijke reactie het zaaknummer 362901vermelden? Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Marino Kuper (073-513 17 89).

Naar boven