Logo Tytsjerksteradiel
Wijzigingsplan ‘Noardburgum, Veldmansweg (wijziging aantal woningen)’, Tytsjerksteradiel

Het bovengenoemde wijzigingsplan, dat betrekking heeft op de bouw van woningen tussen het nieuwe mfc en de Veldmansweg te Noardburgum, is op 8 oktober 2013 gewijzigd vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan zijn de volgende wijzigingen aangebracht:

  • de bestemming “Wonen – D1” (incl. bouwvlak) is in westelijke richting opgeschoven;

  • het maximum aantal te bouwen is teruggebracht van 6 naar 5;

  • het aantal aaneen te bouwen woningen mag maximaal 3 bedragen;

  • de grond tussen de bestemming “Wonen – D1”/ “Tuin” en de Veldmansweg en de Van Cronenburgweg heeft de bestemming “Verkeer – Verblijf”.

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 10 oktober 2013 voor een periode van 6 weken ter inzage. Iedereen kan in die periode het vastgestelde plan inzien op het gemeentehuis te Burgum, bij de balie Bouwen en Wenjen. U kunt het plan ook inzien op de gemeentelijke website (www.t-diel.nl ) en de site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met ingang van 12 oktober 2013 kan gedurende zes weken tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken;

  • belanghebbenden tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling in het wijzigingsplan zijn aangebracht.

Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven