Logo Boxtel
Bestemmingsplan Herziening Locatie Witte School, Liempde, Boxtel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 24 september 2013 het bestemmingsplan Herziening Locatie Witte School, Liempde gewijzigd heeft vastgesteld. Het besluit volgt uit de tussenuitspraak (bestuurlijke lus) van 24 juli 2013 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State over het vaststellingsbesluit van 28 augustus 2012.

Wijziging ten opzichte van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State aangepast door het in de regels opnemen van een nieuwe definitie van het begrip zorgwoning.

Inzage

Het raadsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker.

Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

onder nummer NL.IMRO.BP07hzwitteschool-VST.

Beroep

Belanghebbenden kunnen alleen tegen de aangebrachte wijziging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Degenen die reeds eerder beroep hebben ingesteld tegen het besluit van 28 augustus 2012 tot vaststelling van het bestemmingsplan Herziening Locatie Witte School, Liempde hoeven dat niet opnieuw te doen voor zover hun bezwaren betrekking hebben op de overige, ongewijzigd gebleven, planonderdelen.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

Boxtel, 10 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Boxtel, M. Buijs, burgemeester

J.K. Fraanje, secretaris

Naar boven