Logo Boxtel
Bestemmingsplan Het Schild e.o., Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 11 oktober 2013 tot en met vrijdag 22 november 2013 het door de gemeenteraad op 24 september 2013 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Het Schild e.o. ter inzage ligt.

Het plangebied beslaat het terrein aan Het Schild en de Van Randerodestraat waar nu nog de galerijwoningen van Woonstichting Sint Joseph staan. Dit met uitzondering van de te renoveren galerijwoningen aan de Van Randerodestraat waar met de werkzaamheden inmiddels gestart is.

Inzage

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan met bijlagen kunt u met ingang van vrijdag 11 oktober 2013 inzien.

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit kunt u digitaal raadplegen via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl Dit bestemmingsplan is bekend onder nummer NL.IMRO.0757.BPSchildRand-VST1.

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan en het vaststellingbesluit inzien in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker.

Beroep

Aangezien er tegen het ontwerpplan geen zienswijzen zijn ingediend kunnen alleen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen tot en met 15 november 2013 beroep instellen. Dit beroep moet u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

In werking

De besluiten treden in werking daags na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding van de besluiten niet. Om de inwerkingtreding te schorsen, moet u naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag. In dat geval treden de besluiten niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Boxtel, 10 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Boxtel, M. Buijs, burgemeester

J.K. Fraanje, secretaris

Naar boven