Logo Hattem
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Geldersedijk 95’, Hattem

De gemeenteraad van Hattem heeft op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening in de vergadering van 23 september 2013 besloten het bestemmingsplan “Geldersedijk 95” vast te stellen.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan omvat een juridisch planologische regeling ten behoeve van een functieverandering van een ‘agrarische’ naar een ‘woonfunctie’. Bij beëindiging van agrarische activiteit en de sloop van een aantal opstallen wordt het mogelijk om op het perceel drie nieuwe woningen in twee woongebouwen op te richten.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 10 oktober 2013 gedurende zes weken (tot en met 20 november 2013) voor een ieder ter inzage in het stadhuis van de gemeente Hattem bij de balie Vergunningverlening en Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het digitale bestemmingsplan is raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl en als PDF op http://www.hattem.nl .

Beroep

U kunt gedurende de termijn van terinzagelegging van het besluit beroep instellen door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door;

  • degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Als u beroep instelt blijft het besluit geldig. Wilt u dat het besluit wordt geschorst? Dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen.

Het college van de gemeente Hattem,

9 oktober 2013

Naar boven