Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Het Runneke en tevens ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde in het kader van de Wet geluidhinder, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan Het Runneke in Nistelrode.

Inhoud

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de noordzijde van Nistelrode aan de Noorderbaan, tussen Kleinwijk en Heescheweg. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van drie bedrijven en een woning mogelijk. Voor de drie aanwezige bedrijven worden uitbreidingsmogelijkheden geboden via een wijzigingsbevoegheid.

Hogere Grenswaarden Wet geluidhinder

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om voor de nieuwe woning een hogere grenswaarde dan de voorkeursgrenswaarde vast te stellen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit voor een hogere grenswaarde liggen met ingang van 10 oktober 2013 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Heesch en zijn raadpleegbaar en te downloaden op www.bernheze.org. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen een zienswijze indienen op:

  • het ontwerpbestemmingsplan. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch.

  • het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met de heer T. Langendijk van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.

Naar boven