Logo Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Bekendmaking reparatiebesluit hogere grenswaarden industrielawaai Westpoort, Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij bij besluit van 24 september 2013 een ontwerp hebben vastgesteld voor het vastleggen van hogere grenswaarden industrielawaai voor een aantal woningen aan de Noorderweg, de Machineweg en de Noordzeekanaalweg, alsmede een aantal woonschepen in Zijkanaal F (Oost 19 t/m 24 en West de nummers 25 t/m 33).

Het gaat hierbij om bestaande woonruimten in de bestaande geluidzone van het industrieterrein Westpoort. De besluitvorming komt neer op het vastleggen van de bestaande situatie. In de bijbehorende stukken, is de nadere achtergrond voor het nemen van dit besluit terug te vinden.

Het besluit en de bijbehorende stukken worden op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 10 oktober 2013 tot en met 20 november 2013 ter inzage gelegd. Gedurende die periode kunnen door belanghebbenden zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, Postbus 83, 1160 AB Zwanenburg. De stukken liggen ter inzage op werkdagen van 8.15 uur tot 12.00 uur in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg. De zienswijzen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling worden ingediend. Voor mondelinge indiening wordt u verzocht een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, de heer M.E. Driessen van de afdeling Ruimte (020-4079000).

Naar boven