Logo Woensdrecht
Actualisatie bestemmingsplan buitengebied 3e herziening, Woensdrecht

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, ter voldoening aan artikel 3.8.1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Actualisatie bestemmingsplan buitengebied 3e herziening” voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan “Actualisatie bestemmingsplan Buitengebied” kon met een aantal recente ontwikkelingen geen rekening worden gehouden omdat de voor deze ontwikkelingen beschikbare informatie destijds onvoldoende compleet was. Deze informatie is nu wel compleet zodat deze ontwikkelingen alsnog worden opgenomen in deze herziening van het bestemmingsplan. Ook worden enkele onvolkomenheden van het bestemmingsplan “Actualisatie bestemmingsplan Buitengebied” hersteld en wordt het plan aangepast aan de gevolgen van de uitspraak van de Raad van State op het moederplan.

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 11 oktober 2013 gedurende een periode van zes weken, bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164kan het ontwerp ook worden ingezien buiten openingstijden.

Tevens is het gehele ontwerp bestemmingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op “www.woensdrecht.nl” onder de “Wonen & leven” vervolgens “Ruimtelijke plannen” en “Ruimtelijke plannen in procedure”. Het bestemmingsplan heeft als identificatienummer: “NL.IMRO.0873.BUITxBP076xHERx03-ON01”.

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk een zienswijze indienen. Deze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide onder vermelding van “zienswijze Actualisatie bestemmingsplan buitengebied 3e herziening”. Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer A. Bogers of diens plaatsvervanger. Zijn directe telefoonnummer is (0164) 61 13 52.

Verkrijging

Desgewenst kan tegen vergoeding van de kosten een afschrift van genoemd voorontwerp bestemmings-plan op het gemeentehuis worden verkregen.

Hoogerheide, 9 oktober 2013

Naar boven