Logo Lochem
Ontwerpbestemmingsplan Schoneveld Laren (artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening), Lochem

NL.IMRO.0262.laSchoneveldLaren-BP31

Ontwerp bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Schoneveld Laren ter inzage ligt. De reden voor dit nieuwe bestemmingsplan is het woningbouwproject ‘Schoneveld’ ten noordwesten van de kern Laren. Het totale gebied is circa 4,5 hectare groot. Het nieuwe bestemmingsplan maakt daarin de bouw van 85 woningen mogelijk.

Ter inzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen voor iedereen ter inzage met ingang van donderdag 10 oktober 2013 voor de duur van zes weken (tot en met 20 november) bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via de gemeentelijk website. Op www.lochem.nl kunt een directe link vinden naar de plaats waar het bestemmingsplan digitaal kan worden ingezien.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad, postbus 17, 7240 AA Lochem, onder vermelding van zaaknummer: 2012-015659. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer J. ten Barge. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Hanzeweg 8 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-12.30 uur en op donderdag van 8.00-20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven