Logo Teylingen
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Oude Herenweg 21, Voorhout, Teylingen

Identificatienummer: NL.IMRO.1525.BP2012TEY01017-0301

Toelichting ontwerpbestemmingsplan

De bedrijfsvoering van de heer W.J.H. Meskers aan de Oude Herenweg 21 in Voorhout wordt beëindigd. In aansluiting op de provinciale regeling ‘Ruimte voor ruimte’ wordt zodoende ingezet op een landschappelijke kwaliteitsverbetering van deze locatie. Door sloop van de op het perceel aanwezige bedrijfsbebouwing, kan een nieuwe burgerwoning worden gerealiseerd en kan de bestaande bedrijfswoning worden omgezet naar een burgerwoning. In opdracht van de initiatiefnemer is voor de locatie daarom een ontwerpbestemmingsplan opgesteld die voorziet in deze ontwikkeling.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 10 oktober 2013 tot en met woensdag 20 november 2013 voor een ieder ter inzage ligt.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het contactcentrum in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25, in Sassenheim.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder Wonen – Bouwen en wonen – Plannen en projecten – Voorhout – Oude Herenweg 21, Voorhout vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf-bestand van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijze

Binnen de termijn, dat het plan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met de heer Fariq Ishaak van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0252.

Voorhout, 9 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Teylingen,

Naar boven