Logo Goeree-Overflakkee
Ontwerpbestemmingsplan Molenkade 82, Stellendam, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 10 oktober 2013 het ontwerpbestemmingsplan Molenkade 82, Stellendam gedurende zes weken voor een ieder ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Molenkade 82 in Stellendam, op de hoek met de Zuiderdiepstraatweg. Het bestemmingsplan voorziet erin dat een woningbouwplan met 14 grondgebonden woningen mogelijk wordt gemaakt.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.00 tot 12.00 uur (vrije inloop) en van 12.00 tot 17.00 uur (op afspraak). Het ontwerpbestemmingsplan is in pdf-formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Er wordt op gewezen dat bij verschillen tussen het digitale en het papieren plan, het digitale plan op www.ruimtelijkeplannen.nl het geldige plan is.

Zienswijzen

Tot en met 20 november 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan Molenkade 82, Stellendam kenbaar maken aan de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijzen, kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer M.P. Hoogmoed van de afdeling Externe Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M.P. Hoogmoed van de afdeling Externe Ontwikkeling 14 0187.

Naar boven