Logo Eijsden-Margraten
Kennisgeving verleende omgevingsvergunning ex. Art. 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo voor het verbouwen van een woning tot drie vakantieappartementen, Rijksweg 11, 6247 AA te Gronsveld, Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van de Gemeente Eijsden-Margraten maken bekend dat er een besluit ter inzage ligt.

Het besluit heeft betrekking op het verbouwen van een woning tot 3 vakantieappartementen aan de Rijksweg 11, 6247 AA Gronsveld.

De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met het bestemmingsplan “Gronsveld” (bestemming “Woondoeleinden”) omdat vakantieappartementen niet passen binnen de doelstellingen van de bestemming “Woondoeleinden”.

Er zijn tijdens de ter inzagelegging van het ontwerpbesluit geen zienswijzen ingediend en het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Beroepsmogelijkheid: tijdens een termijn van zes weken (met ingang van de dag na de dag van ter inzagelegging van het besluit op 7 februari 2013) kan er door belanghebbenden op grond van artikel 7:1 juncto artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift tegen het besluit worden ingediend bij de Rechtbank te Maastricht, Sector bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Gelijktijdig met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank te Maastricht, Sector bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Het is ook mogelijk digitaal te verzoeken een voorziening te treffen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet men wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Het beroepschrift/verzoekschrift dient te worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep/verzoek is gericht;

  • de gronden van het beroep/verzoek

Eijsden-Margraten, 6 februari 2013

Naar boven