Logo Wijk bij Duurstede
Voorontwerp bestemmingsplan ‘Buitengebied 2013’, Wijk bij Duurstede

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2013” met ingang van 10 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0352.bgbbuitengebied-bvo1

Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het buitengebied van de gemeente. Dat is het gehele grondgebied met uitzondering van de bebouwde kommen en bedrijventerreinen.

Over het voorontwerpplan worden twee informatiebijeenkomsten gehouden. Voor de postcodes 3945 BA t/m 3947 MR vindt een inloopavond plaats op dinsdag 5 november en voor de postcodes 3947 NA t/m 3962 RD op woensdag 6 november.

De inloopavonden vinden plaats in het gemeentehuis in Wijk bij Duurstede. U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen, het plan bekijken en vragen stellen aan de aanwezige ambtenaren. Ook kunt een individuele afspraak maken. Neem daarvoor op werkdagen na 13.30 uur contact op met mevrouw Kroeze van de afdeling SBP, telefoon 0343-595 565.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken aan de het college. De ingebrachte inspraakreacties worden meegewogen bij de opstelling van het ontwerpbestemmingsplan.

Naar boven