Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan ‘Anderen Dorp, Nijend 18 (zaagwerkzaamheden)’, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorend ontwerp raadsbesluit:

  • ”Anderen Dorp, Nijend 18 (zaagwerkzaamheden)”

met ingang van 10 oktober 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Ook is het genoemde ontwerp bestemmingsplan met bijbehorend ontwerp raadsbesluit digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & Leven’ / ‘Bestemmingsplannen’ / ‘In procedure’ / ‘Ontwerp’) en alleen het ontwerp bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan zal gaan voorzien in een juridisch-planologische regeling voor het toestaan van zaagwerkzaamheden op de voormalige kuilvoerplaats in het kader van dagbesteding van cliënten van VanBoeijen op het perceel Nijend 18 te Anderen.

Het ontwerp bestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerp bestemmingsplan die vanaf 4 juli 2013 ter inzage heeft gelegen. Het ontwerp bestemmingsplan is ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan niet gewijzigd.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad.

Uw schriftelijke zienswijze dient u te sturen aan de gemeenteraad, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Indien u van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te brengen, gebruik wenst te maken, kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, tel. (0592) – 267718.

Naar boven