Logo Rucphen
Bestemmingsplan ‘Bebouwde kom Zegge, Onze Lieve Vrouwestraat 101, Zegge’ ongewijzigd vastgesteld, Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8. lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 18 september 2013 het bestemmingsplan “Bebouwde kom Zegge, Onze Lieve Vrouwestraat 101, Zegge” ongewijzigd heeft vastgesteld. Daarbij is geen exploitatieplan vastgesteld.

Doel van het plan

Het doel van dit bestemmingsplan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van een verpleeghuisvoorziening voor 20 personen aan het adres Onze Lieve Vrouwestraat 101 te Zegge.

Inzage en beroepsmogelijkheid

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende stukken en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 10 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage in het Dienstverleningscentrum (Binnentuin 1 te Rucphen). Het vastgestelde bestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende de periode van de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is mogelijk voor:

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen;

Belanghebbenden hebben de mogelijkheid om, indien gelet op de betrokken belangen onverwijlde spoed is vereist, gelijktijdig of na de indiening van het beroepsschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Rucphen, 9 oktober 2013

Naar boven