Logo Rotterdam
Bekendmaking concept-omgevingsvergunning ‘De Nieuwe Schalm’, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van deelgemeente Prins Alexander maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingvergunning te verlenen voor het realiseren van een nieuw activiteitencentrum voor mensen met een lichamelijke handicap of niet-aangeboren hersenletsel aan de Dawesweg 44. Het bestaande activiteitencentrum zal daartoe worden gesloopt.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 4 oktober 2013 tot en met donderdag 14 november 2013 ter inzage bij de stadswinkel Prins Alexander, Prins Alexanderplein 25.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken zijn tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/omgevingsvergunning. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in uitgebreide procedure’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen tegen de conceptbeschikking naar voren brengen bij: het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Prins Alexander, Postbus 84205, 3009 CE Rotterdam.

Rotterdam, 2 oktober 2013

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Prins Alexander

Naar boven