Logo Wormerland
Planologische vrijstellingsprocedure Leeghwaterweg 5 te Wijdewormer, Wormerland

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de vrijstellingsregeling als bedoeld in artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te starten voor het realiseren van een hotel met vergaderruimte, fitnessruimte, fietsverhuur en restaurant nabij Leeghwaterweg 5 te Wijdewormer. Het plangebied wordt ingeklemd tussen de A7, Leeghwaterweg en een watergang van de polder.

Inzage: De stukken kunnen met ingang van 10 oktober 2013 gedurende een periode van 6 weken tot 21 november 2013 worden ingezien in het gemeentehuis van Wormerland, postbus 20 1530 AA Wormer en op de website http://www.wormerland.nl/leefomgeving/bekendmakingen_ruimtelijke_ordening/vrijstellingen. De stukken hebben in het kader van het artikel 10 BRO vooroverleg eerder ter inzage gelegen. Naar aanleiding hiervan hebben wijzigingen in de ruimtelijke onderbouwing van het plan plaatsgevonden. Voor de wijzigingen verwijzen wij u naar de nota van reacties die op de eerder genoemde website te vinden is.

Zienswijzen: Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging (van 10 oktober 2013 tot 21 november 2013) kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Ruimtelijke Ordening, telefoon: 075-651 21 00.

Naar boven