Logo Rijnwoude
Vaststelling bestemmingsplan ‘Westzijdeweg 27a’, Hazerswoude-Dorp, Rijnwoude

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude maken ingevolge artikel 3:8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 september 2013 het bestemmingsplan ‘Westzijdeweg 27a’, Hazerswoude-Dorp heeft vastgesteld.

Het raadsbesluit tot vaststelling ligt te samen met het bestemmingsplan en overige relevante stukken met ingang van donderdag 10 oktober 2013 tot en met woensdag 20 november 2013 (gedurende zes weken) voor een ieder ter inzage.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan Westzijdeweg 27a regelt de juiste bestemming van de woning.

De woning was lange tijd onjuist als ‘bedrijfswoning’ bestemd door de opgelegde agrarische bestemming in de vorige bestemmingsplannen.

Analoog en digitaal inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan en overige relevante stukken liggen bij de publieksbalie in de centrale hal van het gemeentehuis Rijnwoude, Frederik van Eedenplein 4 te Hazerswoude-Rijndijk, tijdens openingstijden ter inzage. Dit bestemmingsplan kunt u tevens raadplegen via de gemeentelijke website (→ www.rijnwoude.nl → Ondernemen → Bestemmingsplannen → In procedure → Bestemmingsplan Westzijdeweg 27a, Hazerswoude-Dorp), alsook op www.ruimtelijkeplannen.nl via het zoekvak ID onder vermelding van NL.IMRO.1672.13BPBGwestzijde27a-VG01 .

Deze mogelijkheid wordt u ook geboden bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Beroepsmogelijkheden en inwerkingtreding

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet (tijdig) een zienswijze bij burgemeester en wethouders op het ontwerpwijzigingsplan heeft kenbaar gemaakt, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling. Het besluit en daarmee het wijzigingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Hazerswoude-Rijndijk, 9 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Rijnwoude, De secretaris, A.J.E. van der Werf-Bramer

de burgemeester, A. Latenstein van Voorst-Woldringh

Naar boven