Logo De Wolden
Vaststelling bestemmingsplan ‘Schrapveen 24 – Linde’, De Wolden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Schrapveen 24 – Linde’ op 26 september 2013 heeft vastgesteld. De gemeenteraad heeft geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is opgesteld in verband met plannen de bestaande woning op het perceel Schrapveen 24 met de verdere opstallen te slopen en iets ten zuiden hiervan op het perceel kadastraal bekend Zuidwolde, sectie E, nummer 5428, weer een nieuwe woning met bijgebouwen te bouwen.

Ter inzage

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan van 10 oktober tot en met 20 november 2013 inzien via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde;

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen;

  • ruimtelijkeplannen.nl (Planid: NL.IMRO.1690.BP00291-0401 ).

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan alleen een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking op 21 november 2013. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.

Zuidwolde, 9 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven