Logo Epe
Bestemmingsplan Centrum Vaassen onherroepelijk, Epe

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan Centrum Vaassen onherroepelijk is geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 4 april 2013 het bestemmingsplan Centrum Vaassen gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan biedt een geactualiseerd planologisch juridisch kader voor het centrumgebied van Vaassen.

Het raadsbesluit, het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en overige stukken hebben met ingang van 22 mei 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee per 3 juli 2013 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl , onder ‘Bouwen en Wonen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website selecteert u het tabblad Bestemmingsplannen, vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm door bijvoorbeeld uw adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.VAA011CentrVaassen-VBP1

of deze link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.VAA011CentrVaassen-VBP1

Epe, 8 oktober 2013

Naar boven