Logo Halderberge
Ontwerpwijzigingsplan Kern Oud Gastel, Oudendijk 72a te Oud Gastel, Halderberge

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maakt bekend dat met ingang van 3 oktober 2013 gedurende zes weken (tot 14 november 2013) voor een ieder het wijzigingsplan Kern Oud Gastel, Oudendijk 72a te Oud Gastel met plannummer NL.IMRO.1655.BP3002-B001 ter inzage ligt. De inhoud van het ontwerp wijzigingsplan betreft het wijzigen van de bestemming ‘Agrarische Bedrijfsdoeleinden’ naar ‘Woondoeleinden’. Het plangebied betreft het perceel aan de Oudendijk 72a in Oud Gastel.

Tijdens bovengenoemde periode kan een ieder het ontwerp wijzigingsplan Kern Oud Gastel, Oudendijk 72a te Oud Gastel inzien. Dit is mogelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het omgevingsloket, Parklaan 15 te Oudenbosch, via de gemeentelijke website en de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijke zienswijzen omtrent het ontwerp wijzigingsplan Kern Oud Gastel, Oudendijk 72a te Oud Gastel kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van Halderberge, Parklaan 15, Postbus 5, 4730 AA Oudenbosch. Indien u dit mondeling wenst te doen kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar mevrouw C. Hoogers op het nummer 0165-390514.

Oudenbosch, oktober 2013

Naar boven