Vergunning aan COVRA N.V. voor het over de weg vervoeren van bestraalde en onbestraalde hoogverrijkte splijtstofelementen

MEDEDELING

De Minister van Economische Zaken deelt mee dat op 3 oktober 2013 op grond van artikel 15, onder a, van de Kernenergiewet vergunning is verleend aan COVRA N.V. te Nieuwdorp voor het over de weg vervoeren van bestraalde en onbestraalde hoogverrijkte splijtstofelementen van NRG te Petten naar COVRA N.V. te Nieuwdorp. Dit besluit is op 3 oktober 2013 verzonden aan COVRA N.V.

De vergunning is terstond van kracht. De vergunning is geldig tot en met 30 juni 2014.

Deze wijze van bekendmaking van een vervoersvergunning betreft een wijziging ten opzichte van eerdere bekendmakingen waarin vervoersvergunningen integraal zijn gepubliceerd. Dit heeft te maken met internationale afspraken.

Tegen dit besluit kan degene, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit is verzonden, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK 's-Gravenhage. Dit besluit is verzonden op de bovengenoemde datum.

Nadere informatie

Heeft u nog vragen over de verleende vervoersvergunning of het indienen van bezwaar, dan kunt u op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur terecht bij het Inspraakpunt Kernenergiewetvergunningen, tel. 070-379 8980 of per e-mail via postbus.transport_klasse7@minez.nl onder vermelding van ‘vervoersvergunning COVRA: HEU’. Ook op de website www.rijksoverheid.nl/vergunningaanvragen-kernenergiewet kunt u terecht voor nadere informatie.

Naar boven