Logo Coevorden
Ontwerpbestemmingsplan Gees, realisatie woning voormalig Groene Kruisgebouw, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van artikel 3.8 lid 1 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ter inzage ligt het Ontwerpbestemmingsplan Gees, realisatie woning voormalig Groene Kruisgebouw

Het plan

Het bestemmingsplan betreft een nieuwbouwlocatie voor de realisatie van maximaal één woning op het terrein van het voormalige Groene Kruisgebouw te Gees.

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien van dinsdag 8 oktober 2013 tot en met maandag 18 november 2013 tijdens openingstijden van het Hof van Coevorden ter inzage in het Klantcontactcentrum. Na telefonische afspraak met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen (telefoonnummer 14-0524) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen .

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor mondelinge reacties kan contact opgenomen worden met de afdeling Publieksservice, team Vergunningen voor het maken van een afspraak.

Coevorden, 7 oktober 2013

Naar boven