Logo Laarbeek
Ontwerpbestemmingsplan Moreeshof Lieshout, Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Moreeshof van maandag 7 oktober tot en met maandag 18 november 2013 voor iedereen ter inzage ligt bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek. U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via www.laarbeek.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Het plangebied van dit bestemmingsplan is gesitueerd aan de zuidzijde van het voormalige gemeentehuis aan De Heuvel in Lieshout. Het plan voorziet in de realisatie van een woon-zorgcomplex met 24 zorgappartementen voor verstandelijk gehandicapten. Het geldende bestemmingsplan ‘Kom Lieshout’ laat deze ontwikkeling niet toe. Het college van burgemeester en wethouders heeft zich bereid verklaard om medewerking te verlenen aan de beoogde ontwikkeling.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Mondelinge zienswijzen kunt u naar voren brengen bij de heer J. van Wetten, telefoon 0492 469 883. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven