Bedragen Regeling BVE-subsidies voor het kalenderjaar 2014, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

nr. BVE/535208

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft op grond van artikel 8, eerste en derde lid van de Regeling BVE-subsidies, voor het kalenderjaar 2014 het bedrag vastgesteld op € 475.000,–.

Het betreft subsidie aan Stichting Skills Netherlands voor het uitvoeren van activiteiten die naar het oordeel van de minister bijdragen aan het beroepsonderwijs, zoals bedoeld in artikel 7, eerste lid, van de Regeling BVE-subsidies.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft op grond van artikel 18, eerste en derde lid van de Regeling BVE-subsidies, voor het kalenderjaar 2014 het bedrag vastgesteld op € 475.000,–.

Het betreft subsidie aan Stichting Liber voor het project schoolverlatersinformatie-systeem en arbeidsmarktinformatiesysteem, bedoeld in artikel 17, eerste en tweede lid, van de Regeling BVE-subsidies.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft op grond van artikel 25, eerste en tweede lid van de Regeling BVE-subsidies, voor het kalenderjaar 2014 het bedrag vastgesteld op € 1.300.000,–.

Het betreft subsidie aan MBO Diensten ten behoeve van loopbaanoriëntatie en begeleiding, zoals bedoeld in artikel 24, van de Regeling BVE-subsidies.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft op grond van artikel 27, eerste en tweede lid van de Regeling BVE-subsidies, voor het kalenderjaar 2014 het bedrag vastgesteld op € 320.000,–.

Het betreft subsidie aan stichting saMBO-ICT ten behoeve van het bevorderen en ondersteunen van instellingen ten aanzien van bedrijfsvoering, informatiehuishouding en ICT als gevolg van de implementatie van het Actieplan mbo ’Focus op vakmanschap 2011-2015’, zoals bedoeld in artikel 26, van de Regeling BVE-subsidies.

M. Bussemaker

Naar boven