Logo Hillegom
Projectuitvoeringsbesluit Patrimoniumplein, Hillegom

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een projectuitvoeringsbesluit op basis van de Crisis-en herstelwet hebben genomen voor het slopen en nieuwbouw van 30 woningen. Het bouwplan wijkt af van de aangewezen bestemmingen en de daaraan verbonden gebruiks- en bebouwingsmogelijkheden van het bestemmingsplan Horst ten Daal 1995.

Inhoud Projectuitvoeringsbesluit

Het Projectuitvoeringsbesluit betreft de toestemming waarmee met toepassing van artikel 2.10 Crisis- en herstelwet medewerking is verleend aan het slopen en nieuwbouw van 30 woningen met bijgebouwen, werken geen gebouw zijnde, en overige werkzaamheden op de locatie Patrimoniumplein 1 tot en met 8 en 17 tot en met 38 (doorlopend) in Hillegom. In het Projectuitvoeringsbesluit worden de afwijkingen ten aanzien van het bestemmingsplan voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing. Daarnaast omvat het Projectuitvoeringsbesluit alle voor de realisatie van het bouwplan benodigde vergunningen, toestemmingen en overige besluiten.

Ter inzage

Het Projectuitvoeringsbesluit Patrimoniumplein ligt voor iedereen met ingang van donderdag 7 februari 2013 tot en met woensdag 20 maart 2013 ter inzage in de gemeentewinkel in het gemeentehuis in Hillegom, maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en donderdag van 16.00 tot 20.00 uur. Op afspraak telefonisch of via info@hillegom.nl elke middag van 12.30 tot 17.00 uur. Daarnaast is het projectuitvoeringsbesluit digitaal te raadplegen op de website van de gemeente Hillegom, www.hillegom.nl onder Gemeentehuis/Projecten en plannen en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde periode van terinzageligging kunnen belanghebbenden beroep aantekenen tegen het Projectuitvoeringsbesluit. Dat beroep dient u te richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt alleen beroep aantekenen als u tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingediend.

Naar boven