Logo Papendrecht
Vastgestelde beheersverordening Buitengebied, Papendrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht maakt bekend dat de gemeenteraad op 24 januari 2013 de beheersverordening Buitengebied heeft vastgesteld.

De beheersverordening treedt op 7 februari 2013 in werking en ligt vanaf die datum voor een ieder gedurende zes weken ter inzage.

De beheersverordening is in hoofdzaak gebaseerd op het vigerende bestemmingsplan. Het plangebied van de beheersverordening omvat het deel van de gemeente gelegen aan de noordzijde van de A15 met uitzondering van het knooppunt A15 – N3/N214.

De beheersverordening bestaat uit een verbeelding van het plangebied, regels en een toelichting.

Qua vormgeving is een beheersverordening vergelijkbaar met een bestemmingsplan. Een beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk.

Omdat de beheersverordening Buitengebied de eerste beheersverordening is welke in Papendrecht in procedure is gebracht, is het mogelijk op verzoek een toelichting op het plan en de planvorm te krijgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met behandelend ambtenaar via onderstaande contactgegevens.

De beheersverordening Buitengebied ligt van donderdag 7 februari tot en met woensdag 20 maart 2013 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Markt 22. De stukken kunnen tijdens openingstijden op werkdagen worden ingezien op de leestafel of op afspraak (telefoonnummer 14078). De stukken kunnen ook op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl) worden ingezien en gedownload. Daarnaast is de beheersverordening te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen de vastgestelde beheersverordening kan geen beroep worden ingesteld.

Naar boven