Logo Zoeterwoude
Ontwerpomgevingsvergunning Schenkelstraat 1, Zoeterwoude

Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning ex artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en verklaring van geen bedenkingen voor het verbouwen van een kantoorpand naar 6 appartementen ter plaatse van Schenkelstraat 1 in de gemeente Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het verbouwen van een kantoorpand naar 6 appartementen aan Schenkelstraat 1 te Zoeterwoude.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 oktober 2013 gedurende zes weken (tot en met 14 november 2013) ter inzage in het gemeentehuis te Zoeterwoude. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 9.00 tot 12.00 en dinsdagavond van 16.00 tot 19.00 uur.

Tijdens de periode van ter inzageligging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA Zoeterwoude. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht na telefonische afspraak met W. ter Horst, telefoonnummer 071-5806302 (tussen 9.00 uur en 12.00 uur).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven