Logo Castricum
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Akersloot, herziening Hoogegeest 12–12A, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan ‘Buitengebied Akersloot, herziening Hoogegeest 12-12A’ met plan-ID: NL.IMRO.0383.BPA13Hoogegeest12-VS01 gewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 19 september 2012. De wijzigingen bestaan uit het aanpassen van een tweetal planregels. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit het perceel Hoogegeest 12-12A en is gelegen in het lint aan de Hoogegeest. Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming naar twee woonbestemmingen: één woonbestemming voor de bestaande burgerwoning met garage (Hoogegeest 12) en één nieuw te bouwen woning (Hoogegeest 12A).

Het bestemmingsplan inclusief de nota zienswijzen en ambtshalve wijzigingen, het besluit tot vaststelling en alle bijlagen liggen vanaf 2 oktober 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-ID: NL.IMRO.0383.BPA13Hoogegeest12-VS01 .

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: mevr. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251

2 oktober 2013

Burgemeester en wethouders van Castricum

Naar boven