Logo Castricum
Vaststelling bestemmingsplan Uitgeesterweg 4–4a, Limmen, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan ‘Uitgeesterweg 4-4a, Limmen’ is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 19 september 2013. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan. Daarnaast hebben burgemeester en wethouders bij besluit van 13 augustus 2013 hogere waarden voor geluid voor het bouwplan vastgesteld.

Het plangebied bestaat uit het perceel Uitgeesterweg 4-4a te Limmen. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van één woning op de locatie van de bestaande woning. De bestaande woning wordt gesloopt.

Het bestemmingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, en het besluit hogere waarden voor geluid liggen vanaf 2 oktober 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Tevens is het plan te raadplegen op en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPLUitgeesterweg4-VS01 .

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediende bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: dhr. R. van den Haak, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Castricum, 2 oktober 2013

Naar boven