Logo Stichtse Vecht
Vastgesteld wijzigingsplan Karel Doormanweg 10 te Breukelen, Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan Karel Doormanweg 10 vanaf vrijdag 4 oktober tot en met donderdag 14 november 2013 ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit wijzigingsplan maken burgemeester en wethouders gebruik van de bevoegdheid om met toepassing van een wijzigingsprocedure in het bestemmingsplan Noord (Breukelen) het bestaande bouwvlak met bestemming detailhandel uit te breiden met wonen.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft vanaf 4 mei 2013 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage gelegen. In deze periode zijn er 13 zienswijzen ontvangen.

Inzien

U kunt het wijzigingsplan (NL.IMRO.1904.WPKDoormanwg10BKL-VG01 ) vanaf vrijdag 4 oktober raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en vanaf dezelfde datum zonder afspraak inzien tot en met donderdag 14 november 2013 bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht in Maarssen en het Servicepunt Beek en Hoff in Loenen aan de Vecht. Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw A. Havermans (0346-254000).

Reageren

Tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan kan vanaf vrijdag 4 oktober gedurende zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld. Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpwijzigingsplan of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen beroep instellen. Een beroepschrift kunt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In werking treden wijzigingsplan

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking op het inwerking treden van het besluit de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Naast een beroepschrift moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. In dat geval wordt de werking van het betreffende onderdeel van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek tot voorlopige voorziening richt u aan de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Zowel voor het beroep als het verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Naar boven