Logo Zevenaar
Vastgestelde wijzigingsplan ‘De Oliemolen 14, Oud-Zevenaar’, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan ‘De Oliemolen 14, Oud-Zevenaar’ ongewijzigd heeft vastgesteld en ter inzage legt. Deze wijziging heeft betrekking op het mogelijk maken van de bouw van twee vrijstaande woningen. Dit vastgestelde wijzigingsplan heeft betrekking op het bestemmingsplan "Buitengebied 2000 Zevenaar".

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 4 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl .

Beroep

Tegen het ontwerp wijzigingsplan zijn geen zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders ingediend. Hierdoor kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest, gedurende de inzagetermijn beroep instellen. Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar de Rechtbank Arnhem, Sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent, zo mogelijk een kopie van het besluit en de redenen waarom u beroep instelt.

In werking treden wijzigingsplan

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem, Sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd. U moet dan wel een afschrift van het ingediende beroepschrift bijvoegen. Wanneer een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven