Logo Loon op Zand
Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied 2011, Loonse Molenstraat – Ruilverkavelingsweg, Loon op Zand

NL.IMRO.0809.loonsemolenstrrvr-VG01

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 19 september het bestemmingsplan Buitengebied 2011, Loonse Molenstraat – Ruilverkavelingsweg heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft de gemeenteraad bij vaststelling geen wijzigingen in het bestemmingplan aangebracht. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 3 oktober 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van één grondgebonden woning. Het plangebied ligt op de hoek van de Loonse Molenstraat en de Ruilverkavelingsweg in Loon op Zand.

Inzage

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied 2011, Loonse Molenstraat – Ruilverkavelingsweg en de daarbij behorende stukken inzien van 3 oktober 2013 tot en met 13 november 2013 bij de balie Openbare Ruimte en Vergunningen in de gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. U dient hiervoor een afspraak te maken via het telefoonnummer (0416) 289111 of bij de receptie in de gemeentewinkel. Ook kunt u het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een directe link naar het plan vindt u op www.loonopzand.nl.

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzageIigging beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Het beroepschrift dient te worden gestuurd naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage, moet worden ondertekend en bevat ten minste:

  • de naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan

Voor degenen die het recht toekomt om beroep in te stellen tegen het bestemmingsplan, is het mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien een verzoek om voorlopige voorziening gedurende de beroepstermijn wordt gedaan, wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Indien geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het bestemmingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking.

Naar boven