Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Haarsteegsestraat 99, Haarsteeg, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend dat zij heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Haarsteegsestraat 99, Haarsteeg (NL.IMRO.0797.BPhaarstgsstr99-ON01 ).

Het plangebied is gelegen in de bebouwde kom van Haarsteeg en omvat een deel van het woon- en agrarische perceel aan de Haarsteegsestraat 99 in Haarsteeg. Het doel van het plan is om de bouw van drie vrijstaande woningen mogelijk te maken.

De ingediende inspraakreacties op het voorontwerp bestemmingsplan hebben geleid tot een aantal aanpassingen. Hiervoor wordt verwezen naar de Nota inspraak en overleg. Verder zijn, op verzoek van de initiatiefnemer, aanpassingen aangebracht in het bestemmingsplan. Deze zijn opgenomen in de Nota van wijzigingen.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het eerste kwartaal van 2014.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 3 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 276470 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met Niek Geurts via telefoonnummer (073) 5131 789.

Naar boven